Ternyata UFO Itu Ada

Terdapat tempat baru di mana Anda bisa mendapatkan kisah dan berita tentang UFO. Sebuah organisasi di Phoenix, MUFON, telah membangun sebuah situs untuk peliput UFO. Kelompok itu melacak dan menginvestigasi penampakan UFO.

Dia mengatakan bahwa situs tersebut telah mendulang banyak laporan baru yang lebih banyak dari laporan MUFON karena Anda juga bisa melaporkannya tanpa mencantumkan nama.

Sementara orang menertawakan laporan tentang UFO, seorang staf MUFON, Stacey Wright, mengatakan bahwa itu sudah tidak menjadi masalah.

Namun, mencari pengakuan atas klaim UFO bukanlah hal yang mereka perjuangkan. Para pelacak UFO itu berkata, bisnis ini sedang booming, terutama di Arizona. Wright mengatakan, setahun yang lalu hanya ada dua pelacak MUFON di Arizona, saat ini sudah ada 20 orang

58 Tanggapan to “Ternyata UFO Itu Ada”

  1. An' Andre Says:

    good….
    mga blogny lbih mju….

  2. Revma Potter Says:

    hum keren, pengen bget ketemu makhluk asing!! kapan ya mampir ke jogja??

  3. Jeo yu Says:

    QLo bener tu UFO nyata, aq mo dia datang ketempatq low bisa aq pengen ikut. Mungkin aja di dimensi lain aq bisa ketemu ma orang yang aq ingin temui itu.

  4. Senjanovita Says:

    Keren juga tuch….????kira2 klo dilacak ketauan gk y????mngkin mereka punya teknologi lebih canggih?

  5. yan Says:

    mnurut q sih UFO it emng ad n mngkin aj ufo it buatan manusia sndiri yg di buat d masa depan untuk kembali k masa lalu (spt mesin waktu gt).. trs sesuatu yg qta sebut alien it mngkin aj it manusia sndiri, aneh kan.?? aq cuma brpikir logis aj.. teori darwin aj mngatakan bhwa manusia dulux adlh evolusi dr monyet,, gk slh jg klo mnusia nnti akan brevolusi lg mnjdi sesuatu yg qta sebut alien.. tpi emng smuax msi sbuah misteri..🙂

  6. ikah Says:

    trz mahluk ufo itu tinggal di planed apa aya ??? hha

  7. tomy Says:

    emang alien itu ada,aku juga punya.
    stiap cowo punya satu alien,
    jadi salah besar yg menertawakan kalau alien itu ga ada.

  8. juzt addie Says:

    wuizz… keren
    coba bisa ngliat UFO beneran, pengen tau dalemnya kaya gimana🙂
    ., ada kamar mandinya enggak yah

  9. ulilmarsmellow Says:

    hiii… ufo…??
    ad gg ya.. tapi kalau emang bener ada, kira” dari mana ya,,,
    huuuft.. jadi pengen tau.,!!

  10. jawawetan Says:

    Kalau UFO (Unidintified Flying Object) memang benar ada, mana buktinya ?

    Kalau ada kehidupan selain manusia di tata surya ini selain manusia, hewan, tumbuhan, mikroorganisme dan para lelembut, tentunya udah dijelasin dong di kitab agama masing-masing. Saya Islam sampai detik ini belum pernah liat dalil tentang makhluk semacam UFO. Begitu pula di kitab-kitab agama lain.

    Dan anehnya, yang gemborin tentang UFO kebanyakan dari AS. Intinya, saya percaya UFO kalau itu hanya buatan tangan manusia.

    • Mr. G Says:

      boss, kalo UFO itu cuman buatan tangan manusia, buat apa ada banyak planet , bintang2, galaksi2 lain kalo cuman ada mahkluk di planet bumi doang ?

  11. Santos paulo blanko Says:

    Saya percaya” allah maha besar maha pencipta lagi maha mengetahui

  12. Ratna Afifa Says:

    bnrn ada kah UFO??
    qw ttp msh ragu…
    waallahu’alam……

  13. tentri nurs Says:

    aduh,aduh. . . . masak gara” ufo aja ribut , , , , kalau pengen tau sebenernya mending kita semua mati dulu baru tanya ama Tuhan bener nggak ufo itu ada sekalian minta di jelasin . . . .(L__L);

  14. Rickson Purba Says:

    mungkin UFO tu arwah2 orank yg da mati tu
    Einstein sma Galileo
    ketua nya makanya teknologi orank tu canggih2
    haha

  15. Aruman Says:

    Ya iyalah UFO itu ada,,”-_- kan UFO kepnjangan dari Unindentified Flying Object alias benda terbang yang tak terdefinisi. Apa pun benda terbang yang belum teridentitasi bisa dikatakan UFO kan? Kaloo sampe terindentifikasi bukan UFO namanya. Itu kalo dikomen dari segi logika.

  16. vantly Says:

    klo menurut saya sih teknologi mereka memang lebih canggih dari punya kita manusia🙂
    keren yah

  17. outils referencement Says:

    With havin so much content do you ever run into any
    problems of plagorism or copyright infringement?
    My website has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d definitely
    appreciate it.

  18. Jasmin Says:

    Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening
    in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
    Other then that, awesome blog!

  19. Total Conquest Cheat Says:

    s father-in-law, was known to have the backing of powerful local smugglers.
    When you have conquered a region that was 100% Christian, this
    picture will. Religion maintained the five-special-holidays as
    adverse and unlucky for any attempted work.

  20. adiphene weight loss pill Says:

    In summary, if you need to lose weight, go anywhere
    and complete boot camp class. Adiphene is a fats burner slimming capsules that been produced from 12 substances.

    Adiphene are being marketed as safe weight-loss drugs and going by the
    numbers so far, have turn into extremely popular.

  21. google Says:

    Appreciating the commitment you put into your blog and detailed information you offer.
    It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old
    rehashed material. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds
    to my Google account.

  22. adiphene online Says:

    You wont find Adiphene in your native pharmacy or some huge store like Walmart or Walgreens.
    There are hundreds to choose from, allowing you the choice of matching the type with your own health
    and fitness goals. Indeed Adiphene weight reduction pill is the answer
    for those who always goes on food regimen however can’t endure the meals carving hunger and the
    irritability gave rise by dieting.

  23. Bro Code for Parents: What to Expect When You're Awesome pdf Says:

    I know this web page offers quality depending posts and extra
    material, is there any other web site which gives these data in quality?

  24. weight loss pills Says:

    You’ll for certain do not have something to lose with Adiphene,
    thus for those that actually need to slim while not losing their
    time and power, then Adiphene is that the product for you.
    It’s conceivable to accomplish this objective the conventional path moreover through an equalized eating methodology and exercise.
    Sonnie Mc – Lemore is a health and fitness blog owner.

  25. how to get rid of stretch marks Says:

    Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what
    I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the
    whole thing. Do you have any tips and hints for
    novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

  26. Geburtstagssprüche Says:

    I’ve been browsing online more than three hours today, yet
    I never found any interesting article like yours.
    It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever
    before.

  27. Abigail Johnson Says:

    Impressive piece, I liked the electronics san marino orari di apertura bit

  28. Elijah Wilson Says:

    I hardly ever discuss these posts, but I assumed this on deserved a well done you

  29. Emma Carter Says:

    I very rarely comment on these items, but I assumed this on deserved a thumb up

  30. funny games Says:

    WOW just what I was searching for. Came here by searching for no

  31. Mason Torres Says:

    Extremely interesting short article

  32. Gabriel Peterson Says:

    Impressive piece of writing, I loved the technology apps bit

  33. Nathan Murphy Says:

    Hello, important advice and an exciting article post, it is going
    to be fascinating if this is still the case in a few years time

  34. Victoria Clark Says:

    Profound critique, I enjoyed the headphone 80 ohm bit

  35. Elizabeth Moore Says:

    Extremely interesting short article

  36. Brooklyn Peterson Says:

    Hello, brilliant advice and an fascinating post, it will be fascinating if this
    is still the state of affairs in a few months time

  37. Cartel Coins Generator Says:

    We stumbled over here coming from a different website and thought I should check things out.
    I like what I see so now i am following you. Look forward to looking into your web page
    again.

  38. Aloesverablogg324.Manblogs.Net Says:

    Ӏf some one wants eхρert view on the topic of blogging after that
    і advise him/her to pay a visit this weblog, Keep up the pleɑsant job.

  39. ninja blenders Says:

    My brother recommended I might like this blog.
    He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply
    how much time I had spent for this info! Thanks!


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: